De Warme Witte Winter Weken is elke dag van de week zeer de moeite waard om te bezoeken. Het nostalgische winkeldorp in de stijl van Anton Pieck is elke dag geopend. Elke zondag en donderdagochtend komen er nieuwe winkeliers. Dus komt u vaker dan treft u steeds weer een nieuw dorp. Elke dag is Henk de houthakker aanwezig, hier kunnen de kinderen broodjes bakken bij de vuurkorf, prachtige houtcreaties beschilderen, kleurplaten kleuren of gewoon lekker bij het vuurtje zitten en een praatje maken met Henk de houthakker. Elke dag is natuurlijk de levende kerststal met alle grote en kleine dieren te bewonderen. Als stalmeester Roel er is, mogen er ook dieren worden opgebeurd en geaaid. Elke dag kunt u ook op de binnen afdeling heerlijk kerst winkelen in de grote kerstshow.  Hapjes en drankjes zijn elke dag te verkrijgen De hele week zijn er o.a. poffertjes, erwtensoep, broodje warme worst, heerlijke snacks van Saro Fooden natuurlijk de overheerlijke oliebollen. Om de dorst te lessen is er heerlijk warme chocolademelk, koffie, thee en warme glühwein te koop.

Hieronder de agenda van de extra’s

De Warme Witte Winter Weken van 2019 zijn voorbij. De agenda die u hieronder ziet is de agenda van 2019. We hebben hem laten staan, zodat u kunt zien wat er zoal plaatsvindt op dit populaire winter-familie-evenement. 

Donderdag 21 november

10.00-17.00 uur

  • Winkels op het plein open met nieuwe winkeliers
  • In de boekenhoek is Gerrie Oostenrijk met beschilderd porselein aanwezig.
  • Bij de goede doelen tafel is Marloes aanwezig . Zij geeft begeleiding aan basisschool leerlingen en middelbare scholieren voor verschillende vakken.
  • In het kaarsenhuis staat Giorgos, hij verkoopt handgemaakte artikelen.