De agenda die hieronder is gepubliceerd is de agenda van 2017. Zodra de agenda van 2018 gereed is, wordt onderstaande agenda aangepast.

Elke dag is Henk de Houthakker aanwezig, hier kunnen de kinderen broodjes bakken bij de vuurkorf, prachtige houtcreaties beschilderen, kleurplaten kleuren of gewoon lekker bij het vuurtje zitten en een praatje maken met Henk de Houthakker. Elke dag is natuurlijk de levende kerststal te bewonderen. Elke dag kunt u ook op de binnen afdeling heerlijk kerst winkelen. Op de woensdag- en vrijdagmiddagen (vanaf ca. 12.00 tot 17.00 uur) en in het weekend (vanaf ca. 11.00 tot 17.00 uur) kunnen de kinderen bij Simone Hilbrands fantastische dingen maken. Zij staat in de info bij de hooiberg. 

Hapjes en drankjes zijn elke dag te verkrijgen De hele week zijn er o.a. poffertjes, erwtensoep, broodje warme worst, heerlijke snacks van Saro Fooden natuurlijk de overheerlijke oliebollen. Om de dorst te lessen is er heerlijk warme chocolademelk, koffie, thee en warme glühwein te koop.

Hieronder de agenda van de extra’s

 [table id=12 /]