<iframe src="https://player.vimeo.com/video/191161219?title=0&byline=0&portrait=0" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>
De stamppottenbuffetten van 2019 vinden plaats op de vrijdagavonden 22 en 29 november en 6, 13, en 20 december. Maak er een complete familieavond van en kom gezellig mee eten met het stamppottenbuffet. We gaan aan tafel tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Naast de diverse overheerlijke stamppotten kunt u genieten van het live entertainment en muziek dat u vanaf het wwww-theaterpodium geboden wordt. De kosten voor deelname aan het buffet zijn € 17,50 p.p. (excl. drankjes). Aansluitend gratis romantische winter-lichtjesavond in het Anton Pieckdorp tot 21.00 uur. Ga winkelen in het avondsprookje of blijf gezellig naborrelen met hapjes, drankjes en live muziek. Gaarne uiterlijk 4 dagen van tevoren reserveren via het inschrijfformulier (de rode knop bovenaan deze tekst) of rechtstreeks bij de kassa van herberg De Kastelein bij tuincentrum ’t Vaarderhoogt

Wilt u ook zo’n sfeervol stamppottenbuffet meemaken, wacht dan niet met reserveren want de belangstelling is overweldigend.

Verschillende stamppotten, lekker eten, volop sfeer en top-entertainment.

Sfeer is net zo belangrijk als smaak, zeker bij onze druk bezochte stamppotten- buffetten. Daarom is er tijdens elk buffet muzikaal entertainment van verschillende artiesten. O.a. Paul Poulissen, Joakim Peter van Dijk, Chantal, Heels & Sneakers.

Op alle vrijdagavonden zijn er ná de stamppotten buffetten aansluitend lichtjesavonden, waarbij weer andere artiesten en koren optreden.