Klik op het logo voor meer informatie over ’t Vaarderhoogt.

Het zat er in; ook de Warme Witte Winter Weken is een vergunningsplichtig evenement dat te veel mensen en derhalve te veel risico met zich meebrengt. Dit jaar mogen we dit familiefeest dan ook niet organiseren. WE MAKEN HET GOED MET EEN EXTRA GROTE KERSTSHOW MET RUIME PADEN, MOOIE DECORS EN VOLDOENDE VEILIGHEID VOOR ELKE BEZOEK(ST)ER.

Klik op de afbeelding om naar onze kerstshow te gaan

Maandag 23 december was de allerlaatste dag van de Warme Witte Winter Weken 2019. Duizenden bezoekers hebben we mogen ontvangen. Het is een feest zonder weerga geworden in een fantastische entourage en een heerlijke sfeer. Zowel jong als oud heeft zich kostelijk  vermaakt in ons winkeldorp in Anton Pieck stijl, ontelbaar veel broodjes zijn er gebakken op het open vuur bij onze reus Henk de houthakker, de levende kerststal (onderscheiden als de mooiste van het land) werkte als een magneet op alle bezoekers, vooral kinderen die de knuffeldieren mochten vasthouden. Het Smulplein deed precies wat we er van verwacht hadden: een drukte van jewelste, allemaal mensen die volop aan het smullen waren, zowel van de lekkernijen als van de vele optredens die op het podium plaatsvonden. Onze kerstshow was de meest aantrekkelijke show ooit en trok bezoekers uit het hele land.

Wij willen u graag bedanken voor uw bezoek.

  

 

Hét familie winter-evenement voor jong en oud 

 

Massa’s mensen gaan jaarlijks op weg naar de Warme Witte Winter Weken, hét grote familie-winter-evenement dat plaatsvindt aan de Dorresteinweg 72b. Het enorme terrein van ’t Vaarderhoogt is uitgeruimd om plaats te maken voor een prachtig, nostalgisch winkeldorp in Anton Pieck stijl. Compleet met plein, kerk, fontein, molen en rijen bontgekleurde winkeltjes. In de winkeltjes wordt een grote variatie aan allerhande koopwaar aangeboden. Wie vaker dan één keer langskomt treft steeds weer een compleet nieuw dorp, want om de 3 à 4 dagen zijn er steeds nieuwe winkeliers. Rondstruinen in zo’n sprookjesdorp en hier en daar een koopje meepakken is op zich al erg leuk, maar er is nog héél veel meer te zien en te beleven bij de Warme witte Winter Weken. Henk de houthakker bijvoorbeeld, een zeer vriendelijke reus waar kinderen boven het korfvuur zelf broodjes mogen bakken. In de knutselhut van Henk kunnen zij zich lekker creatief uitleven. Er zijn op verschillende dagen nog meer plekken waar kinderen lekker bezig kunnen zijn met schilderen, knippen, plakken, rijgen en zelfs kaarsen maken. Eén van de grote trekpleisters is de levende kerststal. Al tientallenjaren achtereen uitgeroepen tot de mooiste van Midden-Nederland. Het bouwwerk is van zichzelf al prachtig en de levende dieren er in werken als een magneet op jong en oud. Met name het kleine knuffelvee. Kinderen mogen de beestjes vasthouden en aaien, onder het toeziend oog van stalmeester Roel en zijn assistenten. Het Smulplein is het meest feestelijke en gezellige plein in de regio. Vol met winkeltjes die lekkerste winterse versnaperingen verkopen; oliebollen, broodjes warme worst, poffertjes, bijzondere snacks, koffie, thee, soep en natuurlijk warme gluhwijn.
Op het Smulplein is ook het theaterpodium waarop artiesten, koren en bands optreden. Zie de agendapagina. De vrijdagavonden zijn bijzonder sprookjesachtig. Van 17.00 tot 19.00 uur zijn er stamppottenbuffetten (kijk op de website of er nog plek is) Eten zoveel u lust met live muziek er bij. Direct daaropvolgend zij er de feeërieke lichtjesavonden waarbij het hele dorp prachtig is verlicht. Op het Smulplein zijn er tot 21.00 uur optredens en blijven de eettentjes tot uw dienst. KERSTSHOW Naast het dorp vindt u in de overdekte kassen van ’t Vaarderhoogt een zeer uitgebreide fonkelende kerstshow, boordevol prachtige decors en duizenden kerstartikelen om thuis uw kerst mee in te richten en op te fleuren. Ook binnen is het restaurant voor als u even rustig wilt zitten of juist wat uitgebreider wilt eten. De Warme Witte Winter Weken is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag tot 21.00 uur.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvaarderhoogt%2Fvideos%2F492906894914596%2F&show_text=0&width=560" width="980" height="551" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

U vindt ons ook op: